Impresszum

Filmpro.hu Portál

A FilmPro.hu információs portál világosan bemutatja az új filmeket és filmbemutatókat a világban és idehaza. Mindegyik film, amely bekerül a Filmpro adatbázisába a következő adatokat tartalmazza: megjelenési dátumot, eredeti cím, magyar cím, rövid leírás, a szereplők listája, rendező, hivatalos trailer, a hivatalos honlap és mozirajongó oldal a Facebookon. Egyes adatok hiányozhatnak, ezért folyamatosan igyekszünk frissíteni az adatbázist. Az egyes filmekhez hozzászólhatsz belső hozzászólásokon vagy Facebook hozzászólásokon keresztül.

A filmpro.hu portálon található film leírások saját fordítású, szerkesztésű szövegek. Ezek a szövegek a tájékoztatáson kívűl a szerzők szubjektív véleményét is tükrözhetik.

A filmpro.hu portálon megtalálható külföldi előzetesek még nem estek át a magyar hatóságok korhatár-besorolásán. Ebből az okból kifolyólag megtekintésük kizárólag 18. életévét betöltött személyeknek ajánlott.

További nyelvi verziók

A Filmpro portál Szlovákiában sikeresen üzemel már 2010 óta a www.filmpro.sk web címen. Tartalmilag új filmeket és mozipremiereket mutat be. 2012 szeptembere óta angol nyelven is üzemeltejük portálunkat a www.moviepre.com címen. 2012 novembere óta pedig cseh nyelven is megtalálható a www.filmpre.cz webcímen. Mindegyik nyelverzió az adott országban mutatja be a filmeket az aktuális premierek alapján.

Követési RSS-en keresztül

Azok számára akik szeretnék az új filmeket követni RSS olvasójukon, használhatják az RSS kanálisokat nemcsak a kezdőlapon, hanem az egyes kategóriákban is. További információk az RSS kanálisán >>.

A portál készítőiről

A Filmpro.hu honlapot a Lemonweb készítette. A Lemonweb főleg KKV részére készítenek prezentációs honlapokat, és értékesítési weblapokat.